Boek Eenvoudig Suikerbewust en Gezond!

€ 29,95
Inclusief belasting

Op zoek naar een gezonde leefstijl die ook goed vol te houden is?

Dit boek laat zien dat het heel eenvoudig is een gezonde leefstijl als gezin te introduceren. Het geeft duidelijke handvaten voor een suikerbewuste en gezonde leefstijl, inclusief 25 basisrecepten.

Aantal

Een suikerbewuste en gezonde leefstijl introduceren op een manier dat het goed is vol te houden, is niet zo moeilijk als het lijkt. In dit boek laat ik zien dat het heel eenvoudig kan!

Voeding zonder suiker en toevoegingen is daarbij het uitgangspunt. In dit boek komen naast suiker ook andere aspecten van voeding aan bod. Ik bied handvaten om een gezonde leefstijl eenvoudig toe te passen in elk gezin, in elke leeftijdsfase. Met de 25 recepten in dit boek geef ik je een basis om zelf suikerbewuste en gezonde maaltijden op tafel te zetten.

Dit boek is gebaseerd op mijn kennis en ervaring. Ik ben, met mijn gezin, een gezonde leefstijl aangegaan. Ook voor mijn dochters blijft het lekker en leuk! Ik ben ervan overtuigd dat een suikerbewuste en gezonde leefstijl een positieve bijdrage geeft aan ons leven, nu en voor de toekomst! Ik hoop dat ook jij deze stap kunt zetten met hulp van dit boek.